Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dulap profesional mobil de scule Peli 0450SD4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

815999 lei Lei
Brand
Peli
Out Of stock
Descriere
Barcelona, noiembrie 2019: "Peli lanseaza noul sau Dulap Mobil de scule si unelte Peli 0450 Instrument Chest GEN 2 cu sistem de sertare robust, rotile si maner transport tip troler. Potrivit pentru utilizatori militari, dar si profesionisti din industria civila.
PELI Products, lider in proiectarea si fabricarea de cutii de protectie de inalta performanta si sisteme de iluminat avansate, este mandru sa dezvaluie Mobile 0450 Tool Chest GEN 2. Dezvoltat initial pentru industria militara, cu nivelul sau de protectie si capacitatea de a organiza instrumente de mana si accesorii este partenerul perfect pentru mecanici si tehnicieni de service care trebuie sa lucreze in cele mai dificile conditii."
Prezentand acum un sistem de glisare pe sine din aluminiu, fiecare tava se gliseaza intr-o pozitie sigura pentru un acces usor la toate instrumentele dvs., inclusiv surubelnite, chei, clesti, ciocan, piulite si suruburi si pot fi indepartate fara efort pentru repozitionare sau curatare. Designul robust a fost testat pentru submersie in apa, la temperaturi extreme si testarea caderii de la 1,5 m. In toate aceste cazuri instrumentele s-au pastrat intacte. In plus, manerele cu doua sensuri asociate cu manerul caruciorului extensibil si rotile de teren accidentat faciliteaza transportul.
Cutia de scule Peli 0450 Tool combina flexibilitatea a 6 (4 sertare superficiale si 2 sertare adanci) sau 7 (6 sertare superficiale si 1 sertar adanc, in curand), sertare amovibile pentru unelte, concepute pentru o multitudine de configuratii cu mobilitatea si avantajele unui PELI Protector Case . In plus, compartimentul superior are o tava detasabila si un capac care se deschide la 180 de grade pentru a crea un spatiu de lucru mobil, capabil sa tina 22 kg.
Pentru securitatea carcasei, doua zavoane standard suplimentare lucreaza cu un o-ring polimeric in ambele capace pentru a asigura carcasa si a o mentine etansa. Prevenirea furtului de unelte se realizeaza prin protectia cu lacatul din otel inoxidabil, de mari dimensiuni, rezistent la spargere. De asemenea, carcasa are doua supape de egalizare automata a presiunii (una in fiecare compartiment) care impiedica blocarea vidului si faciliteaza deschiderea carcasei la altitudini extreme.

SPECIFICATIE:
Codificare Peli: 004500-0420-110E, Peli 0450SD4

Material: Polipropilena/ABS, O-ring din polimer,

Valva depresurizare: da, cu depresurizare automata - 2 bucati
Inchizatori: Metalice tip fluture

Manere: manere mari rabatabile + maner extensibil tip troller
Tavite: 6 bucati tavite demontabile, pe sine de ghidaj din aluminiu (din care 2 tavite adanci)
Roti: roti din ABS rezistent, cu rulmenti si ax de otel. Rotile se pot inlocui ulterior.

Culori disponibile: Negru

Dimensiuni interior: n/a

Dimensiuni exterior: n/a
Volum: n/am3 (n/a litri)
Greutate: n/a kg
Incarcare maxima recomandata: n/a kg
Interval de temperatura: -28.89 / 60C

*Produsul NU include sculele si instrumentele din imagini - fotografii de marketing ce ilustreaza moduri posibile de utilizare!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura