Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Acumulator auto Varta Silver 52Ah 520A 552401052

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30999 lei
Brand
808052
Descriere
Pentru putere extra si performante premium, acumulatorii auto (de start) din gama VARTA Silver Dynamic ofera o putere la pornire fara egal, care va raspunde celor mai exigente cerinte de energie fara compromis; intrucat asigura performante superioare pentru masinile cu multe aparate la bord.
Beneficii cheie
Proces de fabricatie curat, cu 20% mai putina energie si cu 20% mai putina poluare a aerului
Ajuta la protejarea mediului prin ecosteps
Tehnologia grilei PowerFrame pentru putere mare la pornire
Proiectata la cele mai ridicate standarde europene
ETN: 552401052 (click pentru specificatie detaliata)
Cod scurt: C6

Tensiune: 12V
Capacitate nominala: 52Ah
Curent de start: 520A
Dimensiuni: 207x175x175mm (Lxlxh)
Potrivit pentru autoturisme si autoutilitare mici, diesel sau pe benzina.
Garantie: 24 luni, se acorda pe baza certificatului de garantie completat si stampilat de service, a copiei facturii/bonului fiscal si a copiei Certificatului de inmatriculare a masinii. Reclamatiile in garantie se rezolva direct de catre vanzator sau de unul din service-urile autorizate Foton/Varta: http://sprinter-distribution.ro/service-acumulatori-auto/ Nu se acorda garantie pentru alte utilizari decat ca acumulator de pornire pentru vehicule.
Pretul NU include montajul. Pentru a beneficia de garantie este strict necesar ca montajul sa se faca in ORICE service auto, cu conditia ca acesta sa fie autorizat RAR. Dovada se face prin completarea si stampilarea de catre Service a rubricii "1.Verificarea instalatiei electrice" de pe Certificatul de garantie.
Avertizari: NU dezasamblati, nu scurtcircuitati, nu aruncati la cosul de gunoi. Predati acumulatorii uzati doar la centrele de colectare autorizate sau la distribuitor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura