Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cusca pentru caine 4pets Pro 1 mica (max.17 kg)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

217999 lei Lei
Brand
Ford
Out Of stock
Descriere
Cusca pentru caine 4pets * Pro 1, mica

Nu mai aveti griji cand calatoriti cu prietenul cel mai bun, custile pentru caini din aluminiu profesionale combina siguranta de inalta calitate cu functionalitatea simpla.

Solutie de transport robusta si sigura fabricata din aluminiu de inalta calitate pentru rase de dimensiuni mici precum Cocker Spaniel, Dachshund, Terrier sau Beagle cu o greutate maxima de 17 kg.

Barele din aluminiu special dezvoltate ofera stabilizare maxima si de asemenea sunt anodizate pentru rezistenta eficace la coroziune. Toti conectorii din plastic sunt ranforsati cu fibra de sticla si prin urmare sunt extrem de rezistenti. Datorita ingineriei de precizie de inalta calitate, custile nu fac zgomot in timpul calatoriei. Un mecanism de blocare prin rotire este montat drept standard si se fixeaza imediat si sigur. Bara de blocare lunga ofera stabilitate suplimentara si rezistenta la torsiune. Usa poate fi operata cu o mana, lasand o mana libera pentru a controla cainele. Cusca este fixata cu chingi de prindere la punctele de ancorare montate din fabrica din portbagaj.

Caracteristici principale: caseta de blocare solida construita prin injectie de aluminiu, podea din lemn de esenta tare cu strat acoperitor si rezistent la zgarieturi, tuburi din plastic rezistente agentii corozivi din urina, sistem de blocare a usii testat la impact cu 2 chei, sistem de protectie la impact si panou spate special testat la impact. Peretii laterali ridicati si cu protectie impotriva scurgerilor protejeaza portbagajul de murdarie si excretii.

Fluxul de aer optim garanteaza bunastarea animalului de companie in timpul transportului. Include un pres detasabil, 2 chingi rezistente cu o forta de tractiune de 350 kg fiecare si chingi Velcro suplimentare pentru fixare in partea de jos a custii pentru a asigura ca nu aluneca in interiorul portbagajului. Nu necesita intretinere completa datorita balamalelor realizate dintr-un aliaj auto-lubrifiant din plastic-grafit. Usor si convenabil in utilizarea de zi cu zi. permite o vizualizare libera a drumului prin oglinda retrovizoare. Greutatea custii: 13,6 kg, greutatea maxima a cainelui: 17 kg. Dimensiuni ( inaltime x latime x adancime) 54.4 cm x 54.5 cm x 73. 5 cm.

Tip accesoriu: Caseta/Cusca de transport caini cu greutate de pana la 17kg, din aluminiu

Marca accesoriu: Ford

Cod model accesoriu Ford: 2 423 305

Model vehicul compatibil: Oricare

An fabricatie vehicul compatibil: oricare

Motorizare compatibila: oricare
Nivel echipare compatibil: Oricare
Culoare: gri
Dimensiuni: 54.4 cm x 54.5 cm x 73. 5 cm

Greutate proprie: 13.6 kg
Greutate maxima animal companie: 17 kg
Garantie acoperita de Ford.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura