Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Acumulator auto Foton Start 60Ah 540A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32999 lei Lei
Brand
Foton
Out Of stock
Descriere
Probabil cea mai buna alegere din punct de vedere raport calitate-pret. Acumulatori de foarte buna calitate, ofera curent mare la pornire si performante ridicate timp indelungat.

Avantaje:

-Tehnologia grilei pentru putere mare la pornire (gratar robust, tip fagure), Capac cu labirint si arestor de flacara
Tensiune: 12V
Capacitate nominala: 60Ah
Curent de start: 540A
Dimensiuni: 242x175x190mm sau 242x175x175mm (Lxlxh). Varianta scunda este folosita de regula pe vehicule Ford. La adaugarea in cos va trebui sa selectati varianta dorita.
Produs in: Uniunea Europeana

Punerea in functiune: nu este inclusa in pret. Pentru a beneficia de garantie este obligatorie dovada privind verificarea instalatiei electrice la un service autorizat RAR

Potrivit pentru: vehicule pe benzina, dar si pentru vehicule diesel de mic litraj si fara consumatori suplimentari.

Garantie: 24 luni, se acorda pe baza Certificatului de garantie completat si stampilat de service si a copiei facturii/bonului fiscal. Reclamatiile in garantie se rezolva direct de catre vanzator sau de unul din service-urile autorizate Foton/Varta. Nu se acorda garantie pentru alte utilizari decat ca acumulator de pornire pentru vehicule.

Pretul NU include montajul si nici verificarea acestuia. Pentru a beneficia de garantie este strict necesar ca montajul sa se faca in ORICE service auto, cu conditia ca acesta sa fie autorizat RAR. Dovada se face prin completarea si stampilarea de catre Service a rubricii "1.Verificarea instalatiei electrice" de pe Certificatul de garantie.

Avertizari: NU dezasamblati, nu scurtcircuitati, nu aruncati la cosul de gunoi. Predati acumulatorii uzati doar la centrele de colectare autorizate sau la distribuitor.

*Termenul de garantie este de 6 luni pentru vehicule folosite in scop comercial: scoala, taxi, curierat, etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura