Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Geanta rigida submersibila Peli SmallCase 1200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

51999 lei Lei
Brand
Peli
Out Of stock
Descriere
Geanta de protectie Peli Small Case 1200 este o geanta proiectata sa poata proteja echipamente si aparatura de valoare (ex. aparat foto DSRL, etc.), fiind rezistenta la apa si praf - submersibila IP67 - si cu inchizatoare sigura dar usor de manipulat, rezistenta la impact, cu valva automata Vortex? de depresurizare ce tine apa si praful la distanta chiar si in momentul depresurizarii. Este dotata cu maner si cu burete pretaiat Pick N Pluck pentru o configurare personalizata usoara, astfel incat sa se muleze perfect pe echipemantele pe care doriti sa le protejati. Raport excelent intre portabillitate si protectie, fiind extrem de usoara.
In plus, ofera un grad ridicat de protectie la temperaturi extreme, intre -40 si +99 grade Celsius !
Disponibila in culorile orange sau negru, cu sau fara burete pretaiat Pick N Pluck (pretul se va actualiza automat in functie de varianta de culoare si dotare aleasa de dvs.)

SPECIFICATIE PRODUS:

Marca/producator: Peli S.U.A.
Codificare produs: Peli 1200
Gama: Protector Case Small Case, genti rigide de protectie la socuri si vibratii, apa si praf, pentru echipamente de mici dimensiuni
Constructie: Polipropilena PP

Inchizatori si maner: ABS

Roti: nu e cazul

Dotare: La alegere cu sau fara burete pretaiat Pick N Pluck (pretul este diferit - alegeti varianta pentru a vedea pretul exact)

Valva depresurizare: Da, tip Vortex

Dimensiuni interior: 23.5 x 18.1 x 10.5 cm
Dimensiuni exterior: 27 x 24.6 x 12.4 cm
Volum: 0.005 m
Greutate: 1.2 kg fara burete / 1.3 kg varianta cu burete inclus

Culoare: Portocaliu sau negru

Rezista la: apa si praf (submersibila certificata IP67), vibratii si socuri puternice, temperaturi extreme (certificata conform standarde militare)

Certificari: MIL-STD-810G (fungus test) / IP67 (submersibila) / DEF STAN 81-41

Incarcare maxima: 5.5 kg
Rezistenta la temperaturi extreme: Da, in domeniul de temperaturi -40C ... +99C
Accesorii optionale (se comanda separat - click pe denumire sau poza pentru detalii si pret):  Lacat cu cifru peli 1506TSA, Capsula Silica Gel Peli 1500D Desiccant Silica Gel:

*Sprinter2000 asigura consultanta in alegerea lanternelor si gentilor Peli in functie de necesitatile dvs. De asemenea, asigura piese de schimb, consumabile si service in si post garantie pentru aceste produse, fiind si Centru de service autorizat de Peli pentru proiectoarele portabile de suprafata (Remote Area Lighting Systems - RALS) (Approved Repair Center for Peli Products Remote Area Lighting Systems) . Intrebarile sau solicitarile de service ni le puteti transmite aici.

**Toate marcile sunt inregistrate sau neinregistrate ale companiei Peli Products S.L.U., firmei mama, subsidiarelor si/ sau companiilor afiliate
Trimite mesaj
Din Gura in Gura