Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Geanta rigida submersibila Peli MediumCase 1550

0 stars: 0.00 din 0 pareri

179999 lei Lei
Brand
Peli
Out Of stock
Descriere
Geanta rigida de protectie Peli Medium Case 1550EU este o geanta proiectata sa poata proteja echipamente si aparatura de valoare, fiind rezistenta la apa si praf - submersibila IP67 - si cu inchizatoare sigura dar usor de manipulat, rezistenta la impact, cu valva automata de depresurizare Vortex ce tine apa si praful la distanta chiar si in momentul depresurizarii. Este dotata cu maner si cu burete pretaiat Pick N Pluck pentru o configurare personalizata usoara, astfel incat sa se muleze perfect pe echipemantele pe care doriti sa le protejati. Raport excelent intre portabillitate si protectie, fiind utilizata cu precadere in domeniul militar.
Produsa in GERMANIA.
In plus, ofera un grad ridicat de protectie la temperaturi extreme, intre -40 si +99 grade Celsius !
Disponibila in culoarea NEGRU sau ORANGE, variante cu burete pretaiat sau FARA burete pretaiat. Alegeti varianta dorita si pretul se va actualiza automat in functie de aceasta.

SPECIFICATIE PRODUS:

Marca/producator: Peli S.U.A.
Codificare produs: Peli 1550
Gama: Protector Case, genti rigide de protectie la socuri si vibratii, apa si praf
Constructie: ABS
Inchizatori: ABS - cu dubla actionare, 2 bucati

Variante : fara Burete Pretaiat Pick N Pluck din poliester; cu burete pretaiat,; varianta cu organizatoare Padded Divider; cu Panel Frame (alegeti varianta dorita si pretul se va modifica automat)

Valva depresurizare: Da, tip Vortex Valve
Dimensiuni interior: 47.3 x 36 x 19.6 cm
Dimensiuni exterior: 52.5 x 43.5 x 21.6 cm
Volum: 0.033 m
Greutate: 4.8 kg fara burete / 5.4 kg varianta cu burete inclus

Culoare: Portocaliu sau negru (alegeti varianta dorita in momentul comenzii)

Rezista la: apa, praf, vibratii si socuri puternice, spori si mucegai

Certificari: MIL-STD-810F / MIL-STD-810G Fungus Test / DEF STAN 81-41 / IP67 (submersibila)

Incarcare maxima: 31.7 kg
Domeniul de temperaturi: -40C ... +99C
Accesorii optionale (se comanda separat sau se alege varianta care le include):  Lacat cu cifru peli 1506TSA, Capsula Silica Gel Peli 1500D Desiccant Silica Gel:

*Sprinter2000 asigura consultanta in alegerea lanternelor si gentilor Peli? in functie de necesitatile dvs. De asemenea, asigura piese de schimb, consumabile si service in si post garantie pentru aceste produse, fiind si Centru de service autorizat de Peli? pentru proiectoarele portabile de suprafata (Remote Area Lighting Systems - RALS) (Approved Repair Center for Peli Products Remote Area Lighting Systems) . Intrebarile sau solicitarile de service ni le puteti transmite aici.

**Toate marcile sunt inregistrate sau neinregistrate ale companiei Peli Products S.L.U., firmei mama, subsidiarelor si/ sau companiilor afiliate
Trimite mesaj
Din Gura in Gura