Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Covorase auto Kagu 3D Mat VW Passat V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9999 lei Lei
Brand
Kagu
Out Of stock
Descriere
Covorase auto tip tavita Kagu 3D Mat, produse de Formosa Saint Jose Corp. (China) dedicate modelelor Volkswagen Passat V (variante produse pana in 2009 inclusiv), se muleaza perfect pe conturul masinii respective precum modelele de covorase originale, dar la un pret mult mai accesibil. Mulandu-se pe forma masinii, covorasele nu aluneca si nu se "plimba" prin masina, eliminand riscul blocarii pedalelor si necesitatea de a le reaseza periodic. Material de calitate premium, impermeabil si rezistent la spalari repetate, inclusiv cu jet de apa. Covorasul de la sofer prezinta intarituri sub pedale si decupaje in cazul modelelor cu pedala mare de acceleratie pana in podea (de ex. Skoda Octavia II).

Marginile inaltate nu permit scurgerea apei sau prafului, fiind excelente la utilizare atat iarna, cat si vara. Disponibile in culorile negru sau bej, in limita stocurilor.

Covorasele se vand la set (4/5 buc) pentru interior, respectiv la bucata pentru portbagaje.

Model: 27VW07 A2

Vehicule compatibile: Volkswagen PASSAT V (fabricat pana in 2009 inclusiv). NU se potrivesc pe VW Passat B5.

Culori disponibile: Negru sau Bej (alegeti culoarea in momentul comenzii)

La adaugarea in cos alegeti cu atentie atat culoarea, cat mai ales modelul de masina pentru care le doriti. Atragem atentia ca de cele mai multe ori conturul se potriveste numai strict pe modelul de masina indicat, nu si pe variatii ale acestuia (de ex. modelul pentru Skoda Octavia 2 se potriveste si pentru Octavia 2 Facelift, dar nu se potriveste perfect si pentru Octavia 1 sau Octavia 2).
Produsele sunt in stare perfecta, insa fiind vorba de o lichidare de stoc, majoritatea au ambalajele deteriorate (se livreaza in punga PVC). Va multumim pentru intelegere.

Modelele din imagini sunt cu titlu de prezentare pentru gama si material. Forma efectiva difera in functie de modelul de vehicul pentru care sunt destinate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura