Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Licurici bicicleta Foton NS-5204

0 stars: 0.00 din 0 pareri

899 lei Lei
Brand
Foton
Out Of stock
Descriere
Lampa multifunctionala special conceputa pentru biciclisti NS-5204 Foton licurici, ofera o buna vizibilitate atat din fata, cat si din lateral, datorita celor 5 leduri albe ultrabright orientate frontal si a celor doua leduri rosii orientate lateral. Cu mod de iluminare continua sau clipire intermitenta puternica, ajuta ca biciclistul sa fie observat cu siguranta si de la mare distanta.

Carcasa din silicon asigura rezistenta la ploaie si prindere rapida, fara scule si suruburi, in orice loc al cadrului, pe ghidon sau pe tija sa.

Caracteristici:

Material: Carcasa din silicon

Sursa lumina: 5 leduri albe ultra-bright in partea frontala + 2 leduri rosii laterale.

Sursa de energie: Functioneaza cu 3 baterii alcaline tip AAA (LR3) - nu sunt incluse. Pentru montarea bateriilor e necesara scoaterea carcasei din silicon; nu sunt necesare scule.

Zoom/Focus: Nu

Intrerupator:Push buton lateral

Incarcare: Nu

Moduri de functionare: 3 (flash lent, flash rapid, continuu)

Rezistenta la apa: rezista la ploaie (nu este submersibila)

Certificari: CE

Continut pachet: Lanterna Foton Licurici NS-5204

Garantie comerciala: 30 zile (pe baza facturii/bonului fiscal; nu este necesar certificat de garantie). Garantia comerciala nu afecteaza drepturile ce decurg din lege privind garantia legala a produsului.

Nu aruncati produsul sau bateriile dupa utilizare. Predati centrelor de colectare autorizate sau in urnele special amenajate in marile magazine.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura