Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Acumulator Varta Black 56Ah 480A 556400048

0 stars: 0.00 din 0 pareri

33999 lei Lei
Brand
Varta
Out Of stock
Descriere
Daca v-ati cumparat prima masina si cautati echilibrul perfect intre pret si calitate superioara, bateriile Varta Black Dynamic sunt alegerea ideala pentru indeplinirea cerintelor energetice ale vehiculului dvs. si garantia functionarii durabile. Alegeti Varta Black Dynamic, o marca ce reprezinta cele mai noi tehnologii, inovatie si incredere.

Marca/producator: Varta / Clarios

Tara de origine: Cehia
Gama de baterii: Varta Black Dynamic - baterii auto cu plumb acid din gama economica, pentru vehicule cu cerinte normale de energie, fara tehnologie Start&Stop

ETN: 556400048 sau 556401048 (click pentru specificatii detaliate)
Varianta (cod scurt): C14 / C15, (borne normale)
Tensiune: 12 V
Capacitate nominala: 56 Ah
Curent de start: 480 A (EN)

Dimensiuni: 242 x 175 x 190 mm (L x l x h).
Potrivit pentru: autoturisme si autoutilitare mici, de mic litraj, fara consumatori suplimentari si fara tehnologie Start&Stop
Garantie 24 luni, se acorda pe baza Certificatului de garantie completat si stampilat de service, a copiei facturii/bonului fiscal si a copiei Certificatului de inmatriculare a masinii. Nu se acorda garantie pentru alte utilizari decat ca acumulator de pornire pentru vehicule.
Pretul NU include montajul. Pentru a beneficia de garantie este strict necesar ca montajul sa se faca in ORICE service auto, cu conditia ca acesta sa fie autorizat RAR. Dovada se face prin completarea si stampilarea de catre Service a rubricii "1.Verificarea instalatiei electrice" de pe Certificatul de garantie.
Avertizari: NU dezasamblati, nu scurtcircuitati, nu aruncati la cosul de gunoi. Predati acumulatorii uzati doar la centrele de colectare autorizate sau la distribuitor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura