Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Baterie Varta Super Heavy Duty 140Ah 800A K8 640400080

0 stars: 0.00 din 0 pareri

94999 lei Lei
Brand
Varta
Out Of stock
Descriere
Promotive Super Heavy Duty (fosta gama ProMotive Silver) Gama Varta ProMotive Super Heavy Duty este proiectata pentru vehiculele comerciale, cum ar fi vehiculele utilizate pentru livrari, cu cerinte de putere de pornire fiabila. Are calitatea unui echipament original (OE) si va ajuta flota de vehicule sa-si indeplineasca rolul in mod fiabil.
Beneficii cheie
Proiectata in Germania
Gama cu tehnologie cu grila PowerFrame este patentata pentru o putere de pornire sigura, pentru o reincarcare rapida si pentru rezistenta la coroziune
Indeplineste toate criteriile producatorilor de vehicule comerciale in calitate de piesa de schimb originala (OE)
Rezistenta ideala la vibratii pentru aplicatiile de distributie urbana
Indeplineste toate cerintele reglementarilor statale privind emisiile
ETN: 640400080
Cod scurt: K8
Tensiune: 12 V
Capacitate nominala: 140 Ah
Curent de start: 800 A (EN), curent de pornire la rece

Dimensiuni: 513 x 189 x 223 mm (Lxlxh)
Greutate: 35.76 kg
Potrivit pentru: camioane si utilaje.
Garantie comerciala persoane fizice: 24 luni, se acorda pe baza Certificatului de garantie completat si stampilat de service, a copiei facturii/bonului fiscal si a copiei Certificatului de inmatriculare a masinii. Reclamatiile in garantie se rezolva direct de catre vanzator sau de unul din service-urile autorizate Foton/Varta: http://sprinter-distribution.ro/service-acumulatori-auto/ Nu se acorda garantie pentru alte utilizari decat ca acumulator de pornire pentru vehicule.
Pretul NU include montajul. Pentru a beneficia de garantie este strict necesar ca montajul sa se faca in ORICE service auto, cu conditia ca acesta sa fie autorizat RAR. Dovada se face prin completarea si stampilarea de catre Service a rubricii "1.Verificarea instalatiei electrice" de pe Certificatul de garantie.
Avertizari: NU dezasamblati, nu scurtcircuitati, nu aruncati la cosul de gunoi. Predati acumulatorii uzati doar la centrele de colectare autorizate sau la distribuitor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura