Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Acumulatori VST AA L (R6) NiCd 1.2V 800mAh

0 stars: 0.00 din 0 pareri

799 lei Lei
Brand
Arts Energy - Franta
Out Of stock
Descriere
Celule NiCd model VST AAL (R6) de 1,2V si 800mAh, utilizate in diverse montaje precum in corpurile de iluminat de siguranta marca "Escape" sau in echipamente medicale sau pentru masura (seringi automate, etilotest, etc). Optional putem monta terminale de nichel, cabluri LIY sau putem realiza diverse montaje conform specificatiei clientului. In acest caz solicitati oferta.
Acest acumulator se pretezeaza cel mai bine in aplicatiile cu alimentare continua, utilizat ca backup in momentul caderii tensiunii (de exemplu in iluminat de siguranta).

Tip: NiCd
Codificare producator: VST AAL
Tensiune nominala: 1.2 V
Capacitate nominala: 800 mAh (minim 700 mAh)
Dimensiuni: AA sau R6, L = 49.3 mm, diametru = 14 mm
Greutate: 26 grame
Marca: ARTS Franta (fosta SAFT)
Ambalare: Industriala (cutie cu 200 buc).

Variante terminale: standard sau cu lamele de nichel - alegeti varianta dorita si pretul afisat se va actualiza automat in functie de aceasta. Pentru variante cu lamele termenul de livrare poate fi mai lung cu 1-2 zile, in functie de cantitate si incarcarea atelierului la momentul comenzii.

Avertizari: Nu dezasamblati, nu aruncati in foc, nu aruncati la cosul de gunoi. Predati acumulatorii uzati doar la centrele de colectare autorizate sau in urnele de colectare din marile magazine.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura