Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Geanta rigida Peli Carry-On Case 1510

0 stars: 0.00 din 0 pareri

255999 lei Lei
Brand
Peli
Out Of stock
Descriere
Geanta de protectie Peli Carry-On Case 1510 este de fapt un troler proiectat sa poata proteja echipamente si aparatura de valoare, fiind rezistent la apa si praf - submersibil IP67 - si cu inchizatoare sigura dar usor de manipulat, rezistenta la impact, cu valva automata de depresurizare ce tine apa si praful la distanta chiar si in momentul depresurizarii. Este dotat cu maner si maner extensibil.

In plus, ofera un grad ridicat de protectie la temperaturi extreme, intre -40 si +99 grade Celsius !
Review despre Peli 1510SC (versiunea STUDIO CASE) aici (cu amabilitatea celor de la "Ghidul DSLR")
Versiunea Peli 1510LFC Protector Laptop Case vine gata echipata cu burete pretaiat si un Lid organizer (organizator pentru capacul interior), fiind destinata protejarii unui laptop pretentios sau a unui intreg echipament foto/video.
Disponibile in mai multe culori, cu sau fara burete pretaiat Pick n Pluck? si alte accesorii.

SPECIFICATIE PRODUS:

Constructie: Polipropilena PP

Inchizatori si maner: ABS, maner extensibil (stil troler)

Roti: 2 roti din ABS rezistent, cu rulmenti din otel
Dotare: Variante la alegere, cu preturi diferite: cu sau fara burete pretaiat Pick N Pluck?, cu divider, cu organizator pentru capacul interior (variantele au pret diferit - pretul se actualizeaza automat in functie de varianta aleasa de dvs).

Valva depresurizare: Da, tip Vortex?

Dimensiuni interior: 50.2 x 27.9 x 19.3 cm
Dimensiuni exterior: 55.9 x 35.1 x 22.9 cm
Volum: 0.027 m
Greutate: 5.4 kg fara burete / 6.2 kg varianta cu burete inclus

Culoare: Negru (optional bej sau galben)

Rezista la: apa si praf (submersibila certificata IP67), vibratii si socuri puternice, spori, temperaturi extreme (certificata conform standarde militare)

Certificari: MIL-STD-810G (fungus test) / IP67 (submersibila) / STANAG 4280 / DEF STAN 81-41

Incarcare maxima: 29.1 kg
Domeniul de temperaturi: -40 C ... +99C
Accesorii optionale (se comanda separat sau se alege varianta care le include):  Lacat cu cifru peli 1506TSA, Capsula Silica Gel Peli 1500D Desiccant Silica Gel:

*Sprinter2000 asigura consultanta in alegerea lanternelor si gentilor Peli? in functie de necesitatile dvs. De asemenea, asigura piese de schimb, consumabile si service in si post garantie pentru aceste produse, fiind si Centru de service autorizat de Peli? pentru proiectoarele portabile de suprafata (Remote Area Lighting Systems - RALS) (Approved Repair Center for Peli Products Remote Area Lighting Systems) . Intrebarile sau solicitarile de service ni le puteti transmite aici.

**Toate marcile sunt inregistrate sau neinregistrate ale companiei Peli Products S.L.U., firmei mama, subsidiarelor si/ sau companiilor afiliate
Trimite mesaj
Din Gura in Gura