Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Covoras portbagaj Kagu 3D mat Opel Astra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6999 lei Lei
Brand
Kagu
Out Of stock
Descriere
Covoras auto tip tavita Kagu 3D mat, produse de Formosa Saint Jose Corp. (China), pentru portbagaj auto dedicat modelelor Opel Astra Clasic, se muleaza perfect pe conturul masinii respective precum modelele de covorase originale, dar la un pret mult mai accesibil. Mulandu-se pe forma masinii, covorasele nu aluneca si nu se "plimba" prin masina. Material de calitate premium, impermeabil si rezistent la spalari repetate, inclusiv cu jet de apa.

Marginile inaltate nu permit scurgerea apei sau prafului, fiind excelente la utilizare atat iarna, cat si vara. Disponibile in culorile negru sau bej, in limita stocurilor.

Covorasele tip tavita pentru portbagaj se vand la bucata.

Model: 17OP00 A9

Vehicule compatibile: Opel ASTRA Clasic

Culori disponibile: Negru

La adaugarea in cos alegeti cu atentie atat culoarea, cat mai ales modelul de masina pentru care le doriti. Atragem atentia ca de cele mai multe ori conturul se potriveste numai strict pe modelul de masina indicat, nu si pe variatii ale acestuia (de ex. modelul pentru Skoda Octavia 2 se potriveste si pentru Octavia 2 Facelift, dar nu se potriveste perfect si pentru Octavia 1 sau Octavia 2).
Produsele sunt in stare perfecta, insa fiind vorba de o lichidare de stoc, majoritatea au ambalajele deteriorate (se livreaza in punga PVC). Va multumim pentru intelegere.
Modelele din imagini sunt cu titlu de prezentare pentru gama si material. Forma efectiva difera in functie de modelul de vehicul pentru care sunt destinate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura