Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cutie protectie Peli MicroCase 1030 etansa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19499 lei Lei
Brand
Peli
Out Of stock
Descriere
Cutia de protectie Peli MicroCase 1030 este o cutie proiectata sa poata proteja dispozitive de mici dimensiuni precum smartphone, testere, aparate foto compacte, etc, fiind rezistenta la apa si praf si cu inchizatoare sigura dar usor de manipulat, cu valva Vortex? de depresurizare. Este dotata cu garnitura de etansare, fiind rezistenta la socuri, praf si apa.
Este submersibila pana la 1m, timp de 30 minute, conform certificarii IP67.
Este utilizata cu precadere de pasionatii de aventura. Include carabiniera pentru prindere la centura, barca, etc. Nu este destinata scufundarilor la mare adancime. Disponibila in varianta cu capac transparent (Clear) sau solid.
SPECIFICATIE PRODUS:
Marca/Producator: Peli S.U.A.

Codificare produs: Peli 1030
Gama: Micro Case Series, casete rigide de protectie la apa, praf, socuri si vibratii
Materiale: Policarbonat, cu O-ring din cauciuc termoplastic
Dimensiuni exterioare: 19.1 x 9.8 x 6.2 cm
Dimensiuni interioare: 16.2 x 6.7 x 5.2 cm
Dotare: Tavita din cauciuc pentru absorbtia socurilor si vibratiilor (optional cu burete). Tavita de cauciuc poate fi neagra sau galbena, in functie de varianta aleasa.

Greutate produs: 0.27 kg
Rezistenta la apa si praf: Submersibila - IP67
Rezistenta la temperaturi extreme: Da - in intervalul de temperaturi -23 x +93
Culoare: Negru cu interior negru / Transparent cu interior galben (pretul poate fi diferit; pretul afisat se modifica in functie de varianta selectata de dvs.)

*Sprinter2000 asigura consultanta in alegerea lanternelor si gentilor Peli in functie de necesitatile dvs. De asemenea, asigura piese de schimb, consumabile si service in si post garantie pentru aceste produse, fiind si Centru de service autorizat de Peli pentru proiectoarele portabile de suprafata (Remote Area Lighting Systems - RALS) (Approved Repair Center for Peli Products Remote Area Lighting Systems) . Intrebarile sau solicitarile de service ni le puteti transmite aici.

**Toate marcile sunt inregistrate sau neinregistrate ale companiei Peli Products S.L.U., firmei mama, subsidiarelor si/ sau companiilor afiliate
Trimite mesaj
Din Gura in Gura