Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cutie protectie submersibila Peli MicroCase 1010

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16299 lei Lei
Brand
Peli
Out Of stock
Descriere
Cutia de protectie Peli? MicroCase? 1010 este o cutie proiectata sa poata proteja dispozitive de mici dimensiuni precum smartphone, testere, aparate foto compacte, etc, fiind rezistenta la apa si praf si submersibila pana la 1m adancime timp de 30 minute - certificata IP67 - cu inchizatoare sigura dar usor de manipulat si cu valva Vortex? de depresurizare. Este dotata cu garnitura de etansare.
Este utilizata cu precadere de pasionatii de aventura, sporturi extreme precum rafting, scufundari, yachting, etc. Include carabiniera pentru prindere la centura, barca, etc.

SPECIFICATIE PRODUS:
Marca/Producator: Peli Products SLU.

Tara de origine a produsului: S.U.A.

Codificare produs: Peli 1010
Gama: Micro Case Series?, casete rigide de protectie la apa si praf, socuri si vibratii, pentru cele mai mici echipamente
Materiale: corp din policarbonat, O-ring din cauciuc termoplastic, valva Vortex? pentru depresurizare
Dimensiuni exterioare: 14.9 x 10.3 x 5.4 cm
Dimensiuni interioare: 11.1 x 7.3 x 4.3 cm
Dotare: Fara burete
Greutate produs: 0.18 kg
Rezistenta la apa si praf: Da - certificata IP67 pentru etansare la apa si praf
Rezistenta la temperaturi extreme: Da, in intervalul -23 C... +93 C
Culoare: Negru, transparenta cu interior negru sau transparenta cu interior galben (pretul si termenul de livrare pot fi diferite; pretul afisat se actualizeaza automat dupa alegerea variantei dorite)
Certificari: IP67 (submersibila accidental)

*Sprinter2000 asigura consultanta in alegerea lanternelor si gentilor Peli? in functie de necesitatile dvs. De asemenea, asigura piese de schimb, consumabile si service in si post garantie pentru aceste produse, fiind si Centru de service autorizat de Peli? pentru proiectoarele portabile de suprafata (Remote Area Lighting Systems - RALS) (Approved Repair Center for Peli Products Remote Area Lighting Systems) . Intrebarile sau solicitarile de service ni le puteti transmite aici.

**Toate marcile sunt inregistrate sau neinregistrate ale companiei Peli Products S.L.U., firmei mama, subsidiarelor si/ sau companiilor afiliate
Trimite mesaj
Din Gura in Gura