Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Spray Brunox 1-K Filler 400ml (primer)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3999 lei Lei
Brand
Brunox
Out Of stock
Descriere
Brunox 1-K Filler este cea mai noua solutie de la Brunox si se foloseste ca strat intermediar de amorsa - umplere si primer - intre stratul de Brunox Epoxy si stratul final de vopsea. Utilizarea cea mai des intalnita este in tinichigerie-vopsitorie auto, reconditionari de masini de epoca, oriunde se doreste tratament de durata anti-rugina si apoi vopsire. Avantajele principale ale utilizarii produsului sunt consumul redus de vopsea si calitatea mai buna a finisajului final.

Produsele BRUNOX sunt recunoscute si recomandate de Mercedes, Chrysler, BMW, Audi si Volksvagen.

BRUNOX 1-K-Filler este potrivit ca amorsa sau substrat pentru suprafete metalice. Poate fi acoperit cu vopsele pe baza de polimeri acrilici, rasini sintetice sau combinatii de vopsele nitrocelulozice.

In cazul suprafetelor ruginite, tratati in prealabil cu BRUNOX epoxy

Spray: Indepartati rugina pana ajungeti la stratul poros. Daca suprafata nu este degresata, curatati numai cu acetona; sa nu aplicati in niciun caz agent de curatare pe baza de silicon sau diluant nitrocelulozic. Indepartati particulele de rugina utilizand aer comprimat. Utilizati BRUNOX epoxy Spray pentru a acoperi intreaga suprafata. Pulverizati pentru testare. Pulverizati de la o distanta de aproximativ 25 cm. Rugina poroasa este neutralizata si evolutia sa oprita. Aproximativ o ora mai tarziu, se formeaza un strat stralucitor, cu aspect satinat negru, de BRUNOX epoxy. Nu trebuie sa cedeze la presiune. Daca este necesar, razuiti pentru a nivela stratul. Utilizati smirghel de 400 sau Scotchbrite de 600 pentru a razui suprafata pana la stratul tratat de rugina poroasa. Curatati suprafata cu aer comprimat.

Cum se procedeaza folosind BRUNOX 1-K-Filler:

Aplicati BRUNOX 1-K-Filler pe intreaga suprafata. Se agita recipientul timp de trei minute. Pulverizati pentru testare. Distanta de pulverizare este de aproximativ 25 cm. Pulverizati in straturi subtiri. Se zvanta dupa 20 de minute; este uscat la atingere dupa 30 de minute; neteziti dupa 2 - 4 ore. Daca sunt vizibile mici adancituri sau zone poroase, nivelati-le prin aplicarea de cateva ori a unui strat subtire si slefuind ulterior suprafata. Utilizati smirghel de 400 sau Scotchbrite de 600 pentru a netezi suprafata. Curatati suprafata cu aer comprimat.

BRUNOX 1-K-Filler poate fi acoperit folosind vopsele acrilice, rasini sintetice si vopsele nitrocelulozice.

Avantajele produsului BRUNOX 1-K-Filler sunt proprietatile sale prietenoase cu consumatorul:

- Randament: 0.7 m/400 ml Imbunatateste protectia impotriva coroziunii
- Proprietati excelente de umplere Nivelare foarte buna, suprafata neteda
- Usor de netezit si de acoperit Rezulta o finisare mai lucioasa a stratului superior

DATE TEHNICE:

Culoare: gri deschis
Luciu: mat
Acoperire: 0.7m2/400ml 12%
Densitate (la 20 C): Aerosol 0.80g/cm3
Temperatura de aplicare: +10 C : +25 C, umiditate max.50%
Trimite mesaj
Din Gura in Gura