Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Spray lubrifiant/degripant universal Brunox Turbo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24999 lei Lei
Brand
Brunox
Out Of stock
Descriere
Brunox Turbo-Spray se pulverizeaza pe suprafete metalice, disperseaza apa, patrunde la nivel micronic in toate spatiile disponibile si creeaza o suprafata de contact continua si durabila; este singurul spray multifunctional cu Turboline, aditivul care garanteaza un efect capilar imbunatatit si implicit cea mai buna eficienta de acoperire de pe piata (100 - 120 m2/l).
Turbo-spray este recunoscut si recomandat de Mercedes, Chrysler, BMW, Audi si Volkswagen.

Ce este BRUNOX Turbo-Spray?

Lubrifiant

BRUNOX Turbo-Spray este un lubrifiant cu actiune prelungita, bazat pe un mix de hidrocarburi cu aditivul TURBOLINE; elimina orice scartait din mecanisme in cateva fractiuni de secunda.

Penetrant si degripant BRUNOX Turbo-Spray este un lubrifiant cu excelente proprietati de penetrare. Imediat dupa aplicare patrunde in spatiile dintre metale, spala rugina si deblocheaza mecanismele intepenite.

Agent de protectie anti-coroziva BRUNOX Turbo-Spray garanteaza protectia anticoroziva completa si conservarea spatiilor goale din mecanismele sau piesele tratate. Suprafata de contact creata dupa pulverizare este continua si suficient de compacta incat sa elimine toata umezeala. Brunox Turbo Spray asigura protectie temporara impotriva coroziunii (cca. 6 luni) si are efect antistatic (nu atrage praful sau mizeria).

Agent de curatare BRUNOX Turbo-Spray curata aproape orice pete de natura minerala sau organica. Reziduuri aproape imposibil de curatat (cum ar fi urmele de autocolant sau bitumul intarit de pe pragul autoturismelor) sunt sterse cu usurinta. Nu ataca vopseaua si nici suprafetele metalice cromate sau galvanizate, INOXul, aluminiul, cuprul sau alama.

Spray de contact BRUNOX Turbo-Spray are o tensiune superficiala foarte mica, care impreuna cu aderenta fata de suprafetele metalice, asigura un strat izolator instantaneu dupa pulverizare, impiedicand scurt-circuitul accidental. Indeparteaza apa si izoleaza perfect contactele electrice.

Poate fi utilizat atat pentru protectia anticoroziva a contactelor electrice cat si pentru eliminarea riscului de scurt-circuit in aplicatiile electrice de joasa tensiune. Este recomandata deconectarea de la retea a aparatului inainte de pulverizare.

DETALII TEHNICE

Destinatie: domeniu larg de aplicatii: gospodarie, garaj, gradina, birou si chiar in industrie
Grosimea peliculei: 1 - 2 microni
Puterea de acoperire: 120 mp/ litru
Timpul de uscare/evaporarea solventului: 2-4 ore in functie de conditiile de mediu
Vascozitate: 3 mPa
Punct de aprindere: 78 C
Rezistenta la temperaturi inalte: pana la 125 C permanent / pana la 160 C pentru un timp scurt
Punct de inghet: -51 C
Rezistenta dielectrica: UD: 45 / ED: 182 KV
Protectie anti-coroziva: pana la 12 luni (in interior)
Culoare: transparent-albastrui
Variante de ambalare disponibile: spray 100ml, 500ml, spray cu sistem de aplicare PowerClick 500ml, bidon 5000ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura