Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solutie ungere si curatare lanturi Brunox Top-Kett 100ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2599 lei Lei
Brand
Brunox
Out Of stock
Descriere
Brunox Top-Kett (pentru lanturi, roti dintate si alte piese mobile) In aprilie 2017 produsul elvetian Brunox Top-Kett a fost desemnat cel mai bun produs din lume pentru curatare si lubrifiere lanturi de bicicleta in urma testelor comparative efectuate de catre revista germana "Bike Bild"! Brunox Top-Kett a fost considerat in urma testelor de atunci din Germania, ca fiind o solutie mai buna decat toate produsele consacrate si cu renume in domeniu, motiv pentru care in Germania a devenit repede cel mai utilizat produs pentru lubrifiere.

De cele mai multe ori, nu stii dinainte daca vei rula pe vreme uscata, pe noroi sau ploaie. Spre deosebire de alti lubrifianti pentru lant, Brunox Top-Kett este eficient pe orice tip de vreme si la orice temperatura, inclusiv in conditii de ger si zapada. De altfel, Top-Kett este unul din lubrifiantii cu cel mai scazut punct de inghet, oferind lubrifiere si in conditii de iarna.
EFECT: Lubrifiant de top, inhibitor de coroziune pe termen lung. Garanteaza de pana la 5 ori mai multa protectie anti-coroziva comparativ cu alte produse similare. Protejeaza produsele din metal depozitate chiar si in conditii de ger, de umiditate sau in aer liber.
APLICARE: Se pulverizeaza putin Brunox Top-Kett pe lant. Pelicula creata nu este inlaturata de ploaie, ninsoare sau vant, oferind protectie indelungata anti-coroziva. Rezista la temperaturi cuprinse intre -41C si 150C, avand o vascozitate crescuta. Pelicula nu se intareste, este compacta, anti-coroziva si confera o buna lubrifiere, formand o pelicula cu acoperire de 100%, inclusiv in jurul marginilor.

DETALII :

Destinatie: pentru lanturi, cutii de viteza si alte componente aflate in miscare, dar si pentru depozitarea partilor metalice in conditii de aer liber iarna sau umiditate ridicata.
Grosimea peliculei: 5-10 microni
Puterea de acoperire: 40 mp/ litru.
Aspect pelicula: nu se intareste
Timpul de uscare/evaporare a solventului: 2-4 ore in functie de conditiile de mediu
Vascozitate: 3.6 mPa (la 20C)

Densitate: 0.85 x 0.02 g/cm3, la 20C
Rezistenta la temperaturi inalte: pana la 100C permanent / pana la 150C pentru un timp scurt
Punct de aprindere: 0C (spray cu aerosoli) / 51C (sticluta cu picurator)
Punct de inghet: -41C
pH: neutru
Protectie anti-coroziva: pana la 36 luni (spatii inchise)
Culoare: transparent
Variante de ambalare disponibile: spray 100ml cu pai pentru aplicare precisa / sticluta de plastic 100ml cu picurator pentru aplicare cu pierderi reduse.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura