Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gel biodegradabil curatare biciclete Brunox Bike Washer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3899 lei Lei
Brand
Brunox
Out Of stock
Descriere
Brunox Bike-Washer - solutie pentru curatare biciclete clasice si electrice

Cel mai nou produs lansat de Brunox AG Elvetia, Bike-Washer completeaza gama de solutii tehnice de intretinere pentru biciclete, fiind practic un detergent biodegradabil pentru biciclete, care nu lasa reziduuri si le curata in cele mai murdare locuri (cum ar fi ulei, grasime, noroi, praf). Solutia este potrivita inclusiv pentru bicicletele electrice, si chiar trotinete electrice.
Compatibila cu toate materialele: piese din carbon, suprafete din cauciuc si materiale plastice, aluminiu, toate tipurile de vopsele (de asemenea, pentru vopsele mate).
Produs de curatare biodegradabil conform criteriilor OECD si neclasificat in conformitate cu reglementarile CLP.

EFECT: Datorita formulei cu gel, solutia adera foarte bine la suprafetele verticale si le curata usor. Curata urme de grasime si ulei, praf si noroi, chiar si cruste de noroi uscat.

APLICARE: Pulverizati bine bicicleta cu BRUNOX BIKE-WASHER. Dupa ce lasati gelul sa se inmoaie timp de 5 pana la 10 minute, clatiti-l bine pulverizandu-l cu apa (nu cu presiune ridicata). In cazul bicicletelor foarte murdare sau cu cruste de noroi uscat, mai intai clatiti bicicleta pulverizand-o cu un jet de apa slab, pulverizati pe BRUNOX BIKE-WASHER si lasati sa se inmoaie mai mult timp. Folositi un burete sau o perie pentru a facilita curatarea.
Dupa ce curatarea este completa, ungeti lantul cu BRUNOX Top-Kett.

DETALII TEHNICE Marca/Producator: Brunox AG Elvetia

Destinatie: Biciclete, inclusiv biciclete electrice. Produsul poate fi utilizat si pentru curatarea trotinetelor sau altor produse similare.

Tip produs:  Detergent biodegradabil cu gel de curatare, in recipient cu puverizator

Ingrediente: Sub 5% surfactanti neionici, mai putin de 5% surfactanti anionici, parfumuri (Citral, Limonene), agenti de conservare (PYRITHIONE DE SODIU, BENZISOTHIAZOLINONE)
Caracteristici speciale: Bidoegradabil, Fara nanoparticule,
Timpul de actionare: 5-10 minute
Precautii necesare: Nu utilizati BRUNOX BIKE-WASHER in lumina directa a soarelui sau pe suprafete fierbinti. Dupa ce curatarea este completa, ungeti lantul cu BRUNOX Top-Kett.
Componente compatibile: Cadre de otel, aluminiu, carbon, vopsie lucios sau mat; suprafete de cauciuc sau plastic.

Variante de ambalare disponibile: recipient 1 litru (1.2 kg), Spray cu pulverizator.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura