Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Spray degresant Brunox Turbo-Clean 500ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3299 lei Lei
Brand
Brunox
Out Of stock
Descriere
Curatare si degrsare pentru discurile de frana si alte componente ale bicicletelor, motocicletelor si autovehiculelor.

Brunox Turbo-Clean este o solutie fara acetona pentru degresarea, desfacerea si ingrijirea bicicletelor, motocicletelor si a diverselor componente auto. Se foloseste in primul rand pentru curatarea sistemelor de franare (discuri de frana), dar nu numai. Daca din greseala ti-ai stropit cu spray lubrifiant discul de frana al bicicletei, Turbo Clean e solutia care te va salva de la inlocuirea discurilor! Puverizezi cu generozitate pe discurile unse si vei constata in cateva secunde ca nu mai e nicio urma de lubrifiant (aplicarea Turbo Clean se va face imediat dupa contactul accidental al lubrifiantului cu discurile, fara a utiliza frana; in caz contrar se vor contamina si placutele de frana, care sunt mai greu de degresat).

Acest produs se poate utiliza si pentru curatarea altor piese decat sistemul de franare - motoare, cutii viteze, echipamente, etc.

Sistemele de franare murdare, jantele, pinioanele, lanturile, sistemele de transmisie, cuplajele, cadrele si piesele metalice sunt curatate de murdaria organica si minerala in cel mai scurt timp - reziduurile aderente pot fi inlaturate. Indeparteaza umezeala, se evapora fara a lasa urme si impiedica sau reduce scartaitul franelor.

Aplicare: Aplicati o cantitate generoasa de BRUNOX Turbo-Clean, indepartati murdaria cu o laveta sau perie (doar daca e cazul).

Utilizati exclusiv conform intentiei producatorului.

DETALII TEHNICE

Actiune: Degresant puternic, dar FARA ACETONA, FARA SILICON SI FARA ACIZI

Efect: Dizolva murdaria, lichidul de frana, vaselina, resturile de uleiuri si praf.

Agresivitate fata de metale si vopsea: NU ataca metalul si vopseaua. NU ataca plasticul si cauciucul, NU este periculos pentru conductele de frana si garniturile O-ring.

Conductivitate: NU este conductiv

Componente periculoase: NU contine acetona, NU contine silicon, NU contine metale grele, NU contine acizi, NU contine componente aromatice, NU contine hidrocarburi clorinate.

Culoare: Transparent, incolor

Miros: caracteristic, asemanator solventilor

Ambalare: Spray cu aerosol sub presiune, 500ml

Avertizari:

RO: Pericol. Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: Poate exploda daca este incalzit. Provoaca iritarea pielii. Poate provoca somnolenta sau ameteala. Toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete incinse, scantei, flacari deschise sau alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. Nu inspirati spray-ul. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 C. Aruncati continutul / containerul in acord cu regulamentele regionale. Cu ventilatie insuficienta este posibila formarea de amestecuri explozive.// Fractia nafta (petrol), fractiune usoara hidrotratata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura